Factori de luat în considerare la angajarea companiilor de consultanță IT

Consultanța în domeniul IT este o piață în plină ascensiune, așadar poate fi dificil să identificați treatment furnizori pot să vă ofere în realitate afacerea dvs. cu o valoare reală și cine nu vă va da decât dureri de cap și dezamăgire.

Cunoașterea factorilor care trebuie luați în considerare și luarea timpului pentru compararea furnizorilor vă vor confront să alegeți corect.

În acest articol, vom discuta de ce ați putea lua în considerare externalizarea serviciilor IT și factorii de vârf care trebuie luați în considerare la alegerea unui furnizor de consultanță IT.

Companiile de consultanță IT vs In-Home
Înainte de a începe să comparați firmele de consultanță IT, trebuie să vă gândiți mai întâi dacă este logic să vă angajați propria echipă internă în loc să externalizați lucrarea.

Un argument poate fi făReduce pentru construirea în loc de cumpăuncommon. Puteți să vă alegeți private angajații, să vă simțiți ușor, dedicați muncii dvs. și să vă imersați în cultura companiei.

Cu toate acestea, când vă uitați la ceilalți factori, acel argument începe de obicei să se destrame.

Cheltuieli

Să începem cu faptul că agentul IT mediu deal with eighty.000 de dolari pe an. Poate că compania dvs. vă poate permite asta. Dar nu plătiți doar un salariu. Există multe alte costuri implicate în procesul de angajare.

Realitatea este că angajatul mediu va costa de fapt 25-40% peste salariul lor. Acest lucru înseamnă că acest angajat vă Chargeă acum aproximativ a hundred 000 - 112 000 dolari pe an.

Unde se duc restul banilor? Un angajat cu normă întreagă vine cu un număr de costuri suplimentare cum ar fi:

Impozite
Beneficii
Zilele bolnavilor și timpul de vacanță
Vacante de odihna si bonusuri de performanta
Calculatoare / software și alte echipamente
Cu toate acestea, cu companiile de consultanță IT, cheltuielile dvs. se adresează direct serviciilor IT pe care le oferă. Cheltuielile generale sunt plătite de firma de consultanță IT în locul dvs.

Expertiză

Dacă angajați un angajat cu normă întreagă (sau, mai degrabă, dacă angajați angajatul potrivit), veți avea acces la anii de experiență și expertiză ale acelei persoane.

Cu toate acestea, pentru costuri comparabile, o echipă de consultanță IT vă poate oferi o întreagă echipă de experți treatment lucrează pentru dvs. și vă puteți rezolva problemele, cu anii colectiv de experiență de a trage. Această configurare asigură funcționarea cât mai eficientă posibil.

Angajare / Cifra de afaceri

O altă troubleă este că este posibil să nu fiți professional în serviciile IT pe care le angajați, deci nu aveți nicio idee cum să angajați cei mai buni candidați. Este posibil să nu aveți o idee clară despre abilitățile de treatment aveți nevoie sau despre ce steaguri roșii să le căutați în CV-ul lor.

Companiile de consultanță IT sunt experți, așa că știu cum să lucreze în cel gazduire site mai bun mod și să vă asigurați că fiecare angajat are abilitățile și calificările corecte.

Dar, să zicem că găsești acel mare angajat. În cele din urmă, acea persoană te va părăsi. Persoana obișnuită rămâne doar la un loc de muncă de four,four ani în aceste zile. Și în sectorul IT, veți fi norocoși să obțineți atât de mult timp.

Lucrătorii IT buni au o cerere incredibil de mare. Aceștia continuă să fie "vânați de cap" de alte firme și vor avea alte oferte de a alege.

Presupunând că muncitorul dvs. IT vă oferă o sumă bună de notificare, puteți face un transfer adecvat de cunoștințe. Dar va dura încă câteva luni pentru ca înlocuitorul tău să intre în plin lucruri.

Dar, dacă aveți de-a confront cu o pierdere bruscă a unui angajat, acea cunoaștere este pur și simplu plecată, iar noua dvs. angajare se poate juca prinde până până la un an sau mai mult.

Ce să caute într-o companie de consultanță IT
Nu trebuie să vă rezolvați. Ar trebui să puteți găsi o companie treatment să corespundă nevoilor dvs. exacte, pe baza următoarelor criterii:

Serviciu clienți

Începe întotdeauna aici și puteți identifica un serviciu rău înainte de a fi chiar customer.

Mai întâi de toate, cât timp a luat-o pentru ca ei să vă urmeze după ce le-ați atins sau ați cerut o cotă? Aceasta ar putea fi o indicație a timpului în treatment veți fi în așteptare să le mai auziți când sunteți shopper.

În al doilea rând, la prima întâlnire sau la telefon, despre ce vorbește? Încearcă să te amestece într-un pachet de o singură mărime? Sau vorbește despre adaptarea serviciului lor pentru a satisface nevoile dvs. specifice?

Și în cele din urmă, cât de specifice sunt acestea atunci când puneți întrebări? Ele pot fi puțin vagi, în numele protejării "sosului lor magic formula". E un steag roșu pentru ca tu să găsești o altă companie. Afacerea dvs. ar trebui să fie mai crucială decât secretele.

Servicii furnizate

Desigur, compania dvs. va avea o listingă de servicii treatment trebuie să fie furnizate de furnizorul dvs., și chiar să vă specializați.

Companiile de consultanță IT oferă de obicei servicii cum ar fi:

Managementul rezervelor
Catastrophe Recovery Preparing
Gestionarea serverului
Protecția DDoS
Reputatie
Web site-ul lor ar trebui să fie plin de povești de succes, studii de caz și mărturii de la clienți fericiți. În mod excellent, acești clienți ar trebui să se afle într-o afacere relatedă cu a ta.

Dacă sunteți în sectorul de sănătate și nu au mai lucrat niciodată în acel spațiu înainte, poate doriți să vă Adult mențineți pentru o companie treatment are experiență în industria dvs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *